Design Web CraiovaOptimizare SEO

Promovare Google - Optimizare SEO

Serviciile de OPTIMIZARE SEO se impart in doua etape si depind in totalitate una de alta. Prima etapa in procesul de optimizare seo al unui website este reprezentata de optimizarea seo on-page si este alcatuita din: optimizarea tuturor paginilor web ale site-ului vizat, refacerea titlurilor (meta title), a descrierilor (meta description), optimizarea imaginilor si a continutului din toate paginile website-ului astfel incat sa fie unic si de impact. A doua etapa in procesul de promovare seo se numeste optimizarea of-page, fiind extrem de importanta pentru pozitionarea site-ului in clasamentul motoarelor de cautare si are la baza strategia de obtinere a backlink-urilor de calitate si de nisa.

Prin intermediul serviciilor de optimizare SEO se consolideaza prezenta afacerii dumneavoastra in mediul online si va aduce o crestere considerabila a numarului de vizitatori pe site-ul dumneavoastra, ceea ce reprezinta un mare impact in dezvoltarea business-ului dumneavoastra. Agentia noastra de publicitate foloseste tehnici noi de promovare recomandate de specialistii Google si din mediul online, iar metodele pe care le utilizam in procesul de optimizare site nu prezinta nici un risc de penalizare din partea motoarelor de cautare, astfel site-ul dumneavoastra putand fi usor de gasit si accesat.

 

Campania de OPTIMIZARE SEO se efectueaza in urmatoarea ordine:
•  identificarea sferei de cuvinte cheie si expresii de cautare potrivite nisei de activitate a website-ului vizat pentru promovarea in mediul on-line
•  analizarea concurentei in functie de cuvintele cheie vizate in promovare
•  introducerea in site a expresiilor si cuvintelor cheie, tinandu-se cont de densitatea acestora, dar si realizand un continut calitativ
•  crearea de titluri pentru toate paginile website-ului astfel incat sa fie foarte subiective si sa fie cat mai scurte
•  elaborarea descrierilor (meta description) pentru fiecare pagina web a site-ului astfel incat sa fie cat mai scurte si concrete
•  promovarea site-ului prin articole si advertoriale si cu ajutorul retelei personale de bloguri si website-uri
•  consolidarea site-ului prin acumularea de backlink-uri de nisa
•  promovarea site-ului pe social media (facebook, google+, twitter, linkedin)

» Agentia noastra va garanteaza aducerea site-ului dumneavoastra in prima pagina a motorului de cautare Google «

Servicii adiacente:

Va oferim pe langa crearea site-ului si alte servicii in domeniul web, in functie de nevoile pe care le veti intampina si anume:

›› Inregistrarea de domenii .ro, .com, .it, .ie sau alte extensii ce se gasesc pe Internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa verificati domeniile care sunt disponibile.

›› Realizarea logo-ului - realizarea de antete pentru diverse documente si o serie de alte materiale utile pentru dezvoltarea si promovarea afacerii dorite de dumneavoastra. Sigla este foarte importanta deoarece ea reprezinta imaginea unei companii si are rolul de a ramane in mintea oricarei persoane care o priveste.

Mentenanta site-uri

Dispunem de o echipa cu o vasta experienta in domeniul web, care va ofera un site actualizat in mod continuu si o asistenta tehnica de o inalta calitate.

Serviciul de mentenanta web presupune:
- pagini web actualizate periodic (actualizare continut si imagini)
- adaugarea de functionalitati noi in site
- administrare la orice ora a conturilor de e-mail
- controlul functionalitatii link-urilor interne ale sitului
- copia de siguranta a site-ului (back-up zilnic)

Cu numai 99 RON pe luna beneficiati de acest plan tarifar!