Design Web CraiovaOptimizare SEO

Design Web - Creare Site

Ce reprezinta un site web ?

Web site-ul este o reprezentare grafica accesibila pe Internet a afacerii dorite, fiind format din mai multe pagini pe o tema anume, cu structuri lejere si cu efecte vizuale de mare impact.

   Agentie Web Design Craiova

Un site web bine creat poate fi un instrument de marketing foarte eficient pentru ca: continutul poate fi schimbat zilnic sau periodic, la orice ora este disponibil, se poate vedea oriunde in lume, fata de concurenta puteti fi cu pas inainte si este un registru intreg de produse si servicii!

Web Designul este partea cea mai creativa dintr-un site si trebuie sa fie bine structurat, de calitate si cu impact vizual placut, deoarece toate acestea dau site-ului personalitate. In concluzie, web designul reprezinta de fapt prelucrarea informatiei care este vazuta de clienti in mod atragator.

Solicitare oferta creare site


Site de prezentare
Site magazin online
Site agentie de turism
Creare blog
Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal.

Pentru WEB DESIGN & SEO SRL este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

Servicii adiacente:

Va oferim pe langa crearea site-ului si alte servicii in domeniul web, in functie de nevoile pe care le veti intampina si anume:

›› Inregistrarea de domenii .ro, .com, .it, .ie sau alte extensii ce se gasesc pe Internet. Tot ce trebuie sa faceti este sa verificati domeniile care sunt disponibile.

›› Realizarea logo-ului - realizarea de antete pentru diverse documente si o serie de alte materiale utile pentru dezvoltarea si promovarea afacerii dorite de dumneavoastra. Sigla este foarte importanta deoarece ea reprezinta imaginea unei companii si are rolul de a ramane in mintea oricarei persoane care o priveste.

Mentenanta site-uri

Dispunem de o echipa cu o vasta experienta in domeniul web, care va ofera un site actualizat in mod continuu si o asistenta tehnica de o inalta calitate.

Serviciul de mentenanta web presupune:
- pagini web actualizate periodic (actualizare continut si imagini)
- adaugarea de functionalitati noi in site
- administrare la orice ora a conturilor de e-mail
- controlul functionalitatii link-urilor interne ale sitului
- copia de siguranta a site-ului (back-up zilnic)

Cu numai 99 RON pe luna beneficiati de acest plan tarifar!